Nieuws

Save the date Symposium HAN BioCentre op 28 januari 2016

Gepubliceerd op
26 oktober 2015

Al 10 jaar lang vervult het HAN BioCentre een schakelfunctie tussen het bedrijfsleven en het onderwijs door het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek voor bedrijven en instellingen met Biodiscovery als overkoepelend thema.

Symposium: HAN BioCentre, schakel tussen kennis en praktijk

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan, organiseert het HAN BioCentre op donderdag 28 januari van 12.00 – 18.30 uur een symposium met als titel “HAN BioCentre, schakel tussen kennis en praktijk” om aan professionals werkzaam in agro, food, feed, energie en health sectoren te laten zien hoe het HAN BioCentre met haar onderzoek onderzoekers, studenten en het bedrijfsleven met elkaar verbindt.

Sprekers uit het bedrijfsleven en de onderzoekswereld zullen de laatste ontwikkelingen presenteren op het gebied van eiwitproductie, alternatieve testsystemen, antimicrobiële componenten en toepassingen binnen de biobased economy.

Wilt u bij dit symposium aanwezig zijn, hou dan donderdag 28 januari 2016 vrij in uw agenda. Meer informatie, aanmelden en het voorlopige programma zijn te vinden op de HAN Biocentre website.

Voor vragen kunt u contact opnemen met info.hanbiocentre@han.nl.

Contact

Christien Lokman
Directeur HAN BioCentre