Nieuws

Nieuwe MOOC Biobased Economy Introduction vanaf 15 februari 2016

Gepubliceerd op
27 januari 2016

Het Centre of Expertise Biobased Economy (HZ University of Applied Sciences / Avans Hogeschool) biedt vanaf 15 februari weer de MOOC Biobased Economy Introduction aan.

Gedurende 8 weken komen verschillende thema's van de biobased economy aan bod. De reeks besteedt onder andere aandacht aan bio-raffinage, voedingsstoffen, biopolymeren, bio-energie, de relatie met mondiale (milieu)problemen, verschillende sociaal-economische factoren die de overgang beïnvloeden en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Deze Engelstalige MOOC is Nederlands ondertiteld en is voor iedereen toegankelijk, met name interessant voor hbo-studenten, docenten en professionals. De leeractiviteiten omvatten online colleges door docenten en lectoren, oefeningen, presentaties door interessante gastsprekers en discussies die zich richten op de theorie en de praktijk van bedrijven in de Nederlandse Delta. Ook wordt met gerichte (groeps)opdrachten de collectieve denkkracht van de deelnemers gebundeld (2 European Credits/studiepunten).

Direct aanmelden? Volg de link en klik op enroll!

Bekijk de promo video.