Disclaimer

Toepassingsbereik

Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de door Wageningen UR geƫxploiteerde websites. Verwijzingen naar sites die niet door Wageningen UR worden onderhouden zijn louter ter informatie en gemak voor de bezoeker opgenomen. Wageningen UR staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website(s) van Wageningen UR gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Deze disclaimer is ook beschikbaar in het Engels. Mocht de Engelstalige disclaimer verschillen vertonen met de Nederlandse versie, dan is de Nederlandstalige disclaimer leidend.

Eigenaar

De website(s) van Wageningen UR zijn eigendom van Wageningen University (KvK nr. 01087061) en Stichting Dienst Landbouwkundig Onderzoek (KvK nr. 09098104) die gezamenlijk het samenwerkingsverband Wageningen UR vormen.

De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van de organisaties die Wageningen UR vormen. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Wageningen UR.

Aansprakelijkheid

Hoewel Wageningen UR maximale zorg besteedt aan de op de website getoonde informatie,  kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. Wageningen UR aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.